miercuri, 2 decembrie 2015

Din ciclul se marita Geta...s-a maritat A.

Anul trecut s-a casatorit A. Casatoria civila s-a tinut vineri, iar duminica a fost nunta. Eu am o singura poza de la cununia civila in care arat decent - in sensul ca nu par chioara, adormita, stirba or smth. Nu, doar par Stautia Libertatii, dar avand in vedere celalalte optiuni, credeti-ma...e de departe cea mai misto poza din ziua aceea.

Asta e!


Fotograful lor, un tip foarte talentat, a facut prea multe poze faine ca sa nu le impartasesc pe site, desi eu nu-s in ele...Sincera sa fiu, cred ca m-a injurat vreo 20 de minute intr-una, fara sa se repete, cand a vazut ca le-am stricat pozele mirilor. Si, pe buna dreptate!

El e fotograful!


Ea e Nadi - intr-un moment de maxima pasiune inocenta...da, pustiul o cunoscuse cu vreo doua ore inainte de kiss, dar o cred in stare sa starneasca asa tumult emotional!


El e fundul A. si buchetul aferent - foarte faina mi s-a parut combinatia:).


Din ciclul - variatiuni pe aceeasi tema!


Imi place noroiul de pe tocuri:).


Nunta a fost foarte faina, cu detalii organizatorice impecabile, spre deosebire de nunta mea, cu distractie maxima, si cu o tanti lautareasa care nu mai pleca sa ia pauza ca sa danseze si muschiul meu ceva ce stia (orice, numai muzica populara - nu)...Pe atunci nu indrazaneam sa ma bag in hore caci am un talent aparte - stric ritmul oricarui vecin de hora, pe principiul "Ti-a fost bine cat ai dansat in hora fara mine? Da? Ei bine, s-a terminat distractia, am venit eu!"

Au facut niste poze absolut superbe in centrul vechi, marea pasiune a sora-mii, in biserica A. s-a comportat de parca a uitat sa respire - si avea o fata de zici ca nu era ea in viata ei, iar la petrecere...ei bine, n-am prea vazut-o, ca imi fugaream copii!

Mai jos redau cateva franturi din nunta ei amestecate cu franturi din viata mea (urmeaza partea II-a):


1. Fusta aia cocotata pe sifonier e a mea...e de la rochia mea de mireasa.


2. Ala a fost corsetul meu - dap, Guy Laroche rulzzz. Asa cum va spuneam in postul Nasa-lasa, Guy Laroche poate feminiza pe oricine! Poftiti dovada!


3. Apoi el a vazut-o pe ea - e cam speachless!


4. Imediat a luat-o la brat si au plecat la colindat prin oras...nu stiu cum au ajuns in combinatia asta!


5. Cea mai faina poza - in viziunea mea...


6. Imponderabilitate  - ce face dragostea din oameni!


7.  Apoi au ajuns la biserica. Ce va spuneam mai sus - cineva sa-i traga un ghiont, ceva - ca nu stia sa se decomprime.8. Daaa, nu-si revenise - era inca in soc!. Cred ca a privit asa, in gol, cam toata slujba, de ne intrebam (eu si Nadi) daca tipa de la machiaj a reusit o impaiere sau ceva de genul.


9. Si-a revenit!10. Dansul mirilor!


11. Dansul tuturor care tineau pasul cu DJ-ul dansator. Sora-mea si-a tras adidasi...


12. Nadi - aceasta Cruella de Vile contemporana - a furat-o pe mireasa si s-au dus...


13. Fix in centrul vechi...


14. In aplauzele mesenilor necunoscuti...


 15. Cu chef de a lua viata-n ras!


16. Iar Nadi a chefuit...! este emblematica aceasta poza:))


 17. Iar Alin a platit pentru mireasa cu un dans - initial lasciv...


 18.  Apoi, foarte cuminte - ca am avut eu grija sa-l atentionez: "Alin, te omoara mama daca te dezbraci!!!" (asta scria pe bilet) Semnat - Ela!to be continued!


.


2 comentarii: