luni, 30 noiembrie 2015

Acum 100 de ani am fost la nunta...MEA!

Parca a fost acum un veac de cand m-am maritat si multe din detaliile acelei zile au fost aruncate in haul uitarii...si bine au facut!

A fost o zi pe care, obiectiv analizand, a fost cam dezastruoasa in ceea ce priveste modul in care a fost organizata. Insa, asa cum am anuntat chiar din al doilea post - cineva, ceva, cumva a facut ca eu sa fiu foarte fericita, de parca nu buchetul meu de mireasa arata ca un veritabil boschete din ferigi, de parca nu prietenele mele m-au lasat balta la biserica, spunandu-mi ca ele nu pot veni la restaurant, de parca nu "sala mea de bal" arata jalnic cu flori si lumanari ce aratau ca si cum ar fi fost furate din cimitire. NUUUU, totul se intampla pe la alte mese. Nu mai zic de faptul ca prieteni buni nu au putut veni in tara sau nu si-au putut misca fizicul in Bucuresti, sau ca rude dragi mie - pana la acel moment - nici nu s-au sinchisit sa sune sa ma felicite macar. A, si au fost unele persoane care s-au plans ca in unele sarmale nu a fost orezul fiert!!!

Asta-mi aduce aminte de vorbele unui nene tare intelept (tata Vasile): "organizeaza-ti nunta si vei afla cine iti sunt adevaratii prieteni". Corect!

Din prisma sotului - totul a fost perfect, dar sincera sa fiu, ce stie el?!?

Cu toate aceste neajunsuri care ar fi innebunit orice mireasa cu putin freak control, eu am ales constient sa nu le bag in seama: cu prima ocazie mi-am aruncat cat colo buchetul oribil (si buchetul asta a fost varianta cea frumoasa, caci acasa mai era unul din categoria Frankestein), lumanarile  de biserica homemade le-am ascuns dupa niste draperii, iar cand treceam pe la mese, inchideam ochii cand trebuia sa fac contactul vizual cu florile si lumanarile de pe mese...conform principiului din Matrix: "ignorance is bliss".

Daca nu m-as fi distrat foarte bine la nunta mea, as fi trecut-o cu brio in categoria "deprimant":))).

Nadi, care lucreaza de ceva ani in industria organizarilor de nunti, a spus ca ei i-a placut, ca a fost distractie maxima, dar acum nu stiu cat vrea sa fie ea draguta si sa-mi menajeze sentimentele, si cat este sincera cu adevarat - desi ea e cam dura de felul ei! Dilemma:)!

Si intrucat nunta mea nu a fost un succes organizatoric, voi face un post special cu nunta surorii mele, A., care a avut o nunta fabuloasa...mai putin partea cu formatia care nu ma lasa sa dansez:))).

Apreciati va rog aerul vintage din poze...sunt de acum 100 de ani!



Da, aveam pantofi aurii...eram foarte mandra de achizitia mea!





Nu stiu de ce, dar poza asta imi face legatura cu Federico Fellini. Nici macar n-am vazut La dolce vita in intregime!



Da, eram epilata si am tinut mortis sa stie lumea acest lucru!



Nu veniti? A, misto!







Bineneteles ca am fost furata sau, mai bine zis, am fugit de la propria-mi nunta! La momentul la care mi s-a spus Hai!, in timpul unui dans energic, am luat-o la fuga de parca depindea viata mea de cine ajunge primul sus - eu sau furaciosii de mireasa. Bineneteles ca eu am ajuns prima la usa, si in timp ce urcam scarile in graba, Alin, de dragul pozei m-a oprit si mi-a spus - "Stai sa te iau in brate, sa para totusi ca te-am furat!"


Si, din lipsa de originalitate - acolo se duceau toate miresele furate, am mers la Arcul de triumf - unde...


Am fost oprita de politie - tocmai cand incepuse desfasurarea de forte pentru asaltul Arcului!


 Au fost niste baieti super de treaba care, fermecati de frumusetile mele de surori, s-au imblanzit si  erau cat pe ce sa incinga o hora cu noi.



Si m-am intors la petrecere...mda, am cam dansat!



In final, a fost OK!


p.s Candva vom face si ceremonia de reinnoire a legamintelor...da' de fapt, n-am unde altundeva sa port rochia faina pe care abia mi-am cumparat-o :)))).

2 comentarii:

  1. Si eu care credeam ca m-ai iertat! Nu te-am lasat balta! Doar ca nu am stat pana la sfarsit. :) Credeam ca mi-am spalat pacatul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, da...te-am iertat, numai ca acum doar te-am amintit putin, pentru ca eu povesteam din perspectiva miresei. Si da, ti-ai spalat asa de bine pacatul ca al meu sta ca paduchele-n frunte!

    RăspundețiȘtergere